Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - august 2015

Bloggutmaning del 16-En funktion jag tycker om

 
Demn funktionen jag tycker bäst om är nog jämförelsefunktionen. Det är så smidigt att man slipper hålla på att klicka upp och ner karaktersbladet för att få se vilken bonus kläderna har. Tyvärr fick jag inte in någon bild på det då mitt redigeringsprogram inte funkade idag. Bilden blir bara svart tyvärr. Men det man gör är att hålla muspekaren på plaget man vill köpa, samtidigt hålla in knappen shift. På så sätt kommer ännu  en ruta upp på skärmen. Där det står all info om det plagget man redan har på sig. Nu blev detta inlägg jätte kort men det skulle bli längre om jag hade en bild. Så jag kunde göra det mer detaljerat, eftersom ni kan se hur det ser ut när man använder funktionen.

Bloggutmaning del 15-Något jag vill köpa

 
Den här tyckte jag nästan vart svårast i hela utmaningen, hittils! Men tillslut kom jag fram till vad jag absolut värkligen ville ha! Jag samlar egentligen på alla ridbyxor med knästrumpor, jag tycker det är jätte snygga! Jag vill ha alla men tillslut kom jag fram till vilket par av dem jag vill ha mest. Jag tycker de svarta med lila knästrumpor är absolut snyggast och de är de jag ska börja samla till nu. Jag tycker det är så fina!
 
 Jag tycker de har en perfect övergång från själva byxorna till strumporna. De är verkligen mitt drömplag! De går att matcha till mycket och är väldigt bra att göra en snygg outfit till. Jag kommer behöva samla rätt länge för att ha rpd med dem. Men just nu håller jag på att samla till en ny häst jag verkligen vill ha. Sen så gillar jag även de ridbyxorna som ser ut som jeans med knästrumpor på! 

Bloggutmaning del 14-Min favorit sysselsättning

Oj vad svårt, men det är nog att utforska i spelat det tycker jag är jätte kul, och om jag vill levla så är det att levla! Annars vet jag inte riktigt jag gillar ju att leta arkeologiska fynd i dinodalen! Men annars ingen anning! Nu vart detta inlägget jätte kort men jag kommer inte på något har helt fårr hjärnsläp!

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0