Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - november 2015

Frågor?

Hej!
Nu är jag tillbaka en en gång.......... undrar hur många gånger jag har skrivit det där på denna bloggen. Men aja jag är tillbaka! Ni som inte följer mig på You Tube kanske inte vet att jag har skaffat en till kanal. Den heter iallafall "Nadine Duskwater Hjälp" som man kanske hör på namnet lägger jag ut hjälp videos där. Mer info om kanalen får ni i ett annat inlägg.
Det jag faktiskt skulle komma till var att jag har även skappat ett nytt konto på sso. Anledningen till att jag skappade det kontot är för att ni skulle få ställa frågor till mig där! Så om ni har några frågor till mig så ställ de där. Min nya gubbe heter iallafall Frida Pineson. Så om du har några f¨ågor till mig breva henne så tar jag kort på det och svarar här. ........... samma system som Evelina Silverknight. Och jag har så av samma anledning som hon också, nämnligen att min brevlåda på Nadine alltid är ful. Så nu vet ni det iallafall. Så vad ska jag mer säga...... ja! Jag klom etta i moorlandchampionatet nyss!
 
Hm, det får nog avsluta detta inlägg vi hörs imorgon.......... hoppas jag........ om jag inte hinner glömma bort det. Ehehehe

Intervju med mig!

Vad heter du på sso?
Jag heter Nadine Duskwater.
Vilke server spelar du på?
Marsmallow Clouds.
Vilken level är du på?
Jag är på level 18.
Hur länge har du spelat sso?
Jag tror att det är ungefär 1,5 år.
Har du YT?
Japp, jag heter Nadine Duskwater på YT.
Vad är din högsta önskan med sso just nu?
Hm att leda hästen kommer ju den 16 december tror jag det är. Så det är väl nya huvuduppdrag, typ att få hämta tillbaka Ann.
Om du skulle tipsa om en bra You Tuber som filmar sso, vem skulle du välja då?
Hm, om jag inte får välja mig själv så blir det Esmeralda Silverforce eller Flixiekim.
Varför väljer du just de?
Esmeralda Silverforce: För att hon är jätte bra på att förklara och hennes videos innehåller hjälp och fakta, hon vet värkligen vad hon gör. Och de som kanske inte få spela sso av någon anledning får liksom se hur sso är och får upplev allt spännande ändå. Bara att det inte är de som styr hästen och så! Jag blir själv väldigt sugen på att skaffa en till karakter och göra om alla uppdrag när jag ser henne.
Flixiekim: För att han kör sitt race , han vet inte riktigt vad han håller på med ochdet är väldigt kul! Man kan liksom skratta åt honom och han bjuder väldigt mycket på sig själv.
Hur många år är du IRL?
Jag fyller 12 i januari, så man kan väl säga att jag är 12.
Känner du någon annan You Tuber?
Japp, jag känner Olivia Purpleweb (Vi går i samma klass och är bästa kompisar) dock sa hon tt hon skulle sluta med You Tube för några i vårann klass fick våra namn på YT så hon ville inte fortsätta.
 
 
Så jag tror att det var alla frågor! Om du har några som jag inte har svarat på så kan du skriva det i kommentarerna!

Epona

Det nya området heter som jag tror de flesta vet Epona. Jag älskar området det är en fantastisk grafik, bra uppdrag, ett fint stall och bra animationer. Plus att när man mockar i stallet får man den lilla greppen i handen och så tar karaktären ett........ lyft? Och sen är man klar helt enkelt.
 
Så vad har vi fått som är nytt och bara finns i detta område?
  • Man ser hur karakteren mockar
  • Man kan rykta hästarna i stallet
  • Man kan kratsa hovarna på hästarna i stallet
  • Det finns ett litet stall vid butikerna där man kan ställa hästen medan man tex. handlar, gör uppdrag osv
  • Ganska självklart nya mpc:er
  • Ett helt nytt jätte roligt lopp
  • Nya spänande platser att utforska
Idag red jag runt och uforskade byn lite samtidigt som jag gjorde dagens uppdrag. Jag kollade bland annat på alla husen. Och skoja till de lite och "köpte" ett av de.
 Tillslut blev det detta stora fina röda huset. (Man kan inte köpa husen det är bara jag som har hittat på) Jag hade faktiskt hellre välat ha ett blåt hus men jag ville ha så jag kune sitta på baksidan och sola. Än sak som däremot är möjligt är att byta hemstall hitt. De har nämnligen jag gjort! Igår när jag red runt här och utforska så fastnade jag HELA tiden! Så det slutade med att jag flyttade hitt så jag slapp rida så långt.
 

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0