Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - september 2015

Tårta!

 
Unade mig en bit tårta för att jag är bäst och för att fira vårat fantaskiska spel som numera är 4 år.
 
Ja Olivia jag lovar att samla tillbaka de typ 10 Jorvik Shillingsarna jag slösade! Hihihihihihihihihi!

Star Stable 4 år!

Star Stable har fyllt 4 år! Grattis! Nu har vårat spel funnits i 4 år! Tänk er det.
 
I veckans uppdatering kom det en ENORM tårta till Firgrove, födelsedags tävlingsar som förra året så att om man deltar i en vis tävling får man 1500 XP till hästen. Tävlingen är på olika ställen varje dag man får veta var tävlingen är genom att prata med en vis tjej i Fort Pinta (Hon som står vid fontänen). Hon skickar en vidare till området där dagens tävling är. Så det är vanliga tävlingar som vi kan tävla i varje dag bara det att om man pratar med en vis tjeje så får man 1500 XP till hästen. Tyvärr har jag levlat klart Dragonfighter och kommit fram till att jag inte ska köpa en ponny som mina kompisar vill att jag ska göra. Tycker att det är onödiga Star Coins. Det kom även en tjej (Samma tjej som bärettar var tävlingarna finns) som ger ut ett klädesplag varje dag. Det kom också födelsedags butiker vart dock lite besviken då det inte var så mycket kul i dem.
 
Bild på den enorma tårtan!↓
 
 
Den är ju inte direkt liten om man säger så.
 
Än annan sak som hänt (som inte har något med uppdateringen att göra men ändå väldigt spännande) är att jag och Olivia Purpleweb har bytt gubbe i en vecka. Men oroa er inte jag får strax tillbaka min gubbe. Jag och Olivia känner varann IRL väldigt bra så därför kom jag på att vi skulle kunna byta gubbe i en vecka.

Starprince historia

 
 Starprinces historia: Starprince är uppföd av kallterna antagligen i asklandet. Ingen vet säkert men det är vad kallterna säger iallafall. Starprince är en pigg och glad häst som antid är redo för nya äventyr. När Starprince var föl, var han mager och ful ingen visste om han skulle klara sig men det gjorde han. Kallterana hade det kalt på sin gård därför var det inte ett så lämpligt ställe för ett föl. Eftersom att föl behöver värme så vart kallterna tvungna att lägga filtar över honom, så att han inte skulle frysa igen. Ingen visste hur de skulle rädda hans liv men det gick bra med extra mycket mat i flera månader började han så småningom att äxa till att bli stor och stark. Men det tog lång tid alla kämpade verkligen för att han skulle må så bra som möjligt. När Starprince blev vuxen till slut blev han arbets häst det var ett tufft liv för honom men han klarade det oväntat bra. Han var en duktig och fin häst. Flera år gick och Starprince växte och blev stark. Kallternas mål var att nån gång få resa till världen utanför asklandet. Men de hade aldrig haft någon häst som var tillräkligt dktig för den farofyllda vägen ut till landet bakom den stora porten. Men nu hade de två riktigt duktiga hästar Starprince och hans syster Moonblaze var tillräkligt duktiga för att klara av vägen. Kallterna packade och tog sin stora vagn och satt fast på hästarna.  De började gå vägen var hal och svår att ta sig fram på. När det trodde att de var framme såg det en stor å som var aldeles för mycket ström i för att kunna gå i. Det fick gå runt och ta en enorm risk tt nån skulle se de. De åkte förbi Vale Dale ingen verkade se dem. När de väl kom upp till porten vart de tvugna att använda sin magiska kraft till att ta bort alla stenblock som blockerade vägen. När de väl kom in i dalen var de tvugna att ta sig ner för en saml, brant och hal stig. Men de klarade det, de var äntligen nere i dalen. De fortsatte på den smala stigen och hittade ganska fort stigen som tog dem till andra sidan porten som fortfarande inte var utforskad. Den smala stigen ledde dem upp till porten det var fint där. Efter några timmars arbete hade de fått upp ett lagom fint läger åt dem. Efter flera månader av svält kom det in spelare i dalen som kunde hjälpa de med mat och allt de bähövde. De ville aldrig sälja sina hästar men de vart tvunga eftersom att de behövde pengarna. Men först ville de lära känna en lite. Efter att man blivit populär med kallterna så fick man äntligen tillgång till att köpa de. Nadine en flicka som då var 16 ville gärna ha en fjording kom ditt och tittade, hon kollade noga innan hon kom fram till att det var Starprince hon ville ha. Eftersom att han hade haft ett så tufft liv blev har såld för över 1400 Star Coins. Nadine var lycklig över sin nya fina häst. Och nu lever Starprince ett härligt liv hos Nadine och de andra medlemarna i familjen Duskwater. Men han får ofta komma tillbaka till kalllterna för att hälsa på.   

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0