Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - Några boktips från dig till mig

Några boktips från dig till mig

Några av er kanske gillar att läsa böcker? Jag älskar att läsa böcker! Idag tänkte jag ge er lite tips på böcker!
 
  • Smaragdernas bok-Trolldomsens tre skrifter-John Stephens
"En snöig vinternatt jagas tre små barn bort från sitt hem och sina föräldrar av skoningslösa mörka krafter. Tio år senare vet syskonen Kate, Michael och Emma fortfarande inte var deras föräldrar är, eller varför familjen splittrades.
 
Kate, Michael och Emma skickades för att bo hos den mystiske doktor Pym i hans stora, förfallna hus. I ett gömt rum hitter de en egendomlig bok med blanka sidor. De kastas genon tid och rum, in i ett hisnande äventyr. De möter den iskallt vackra, ondskefulla grevinnan och hennes armé av själlösa monster. Med list och hot har hon fångat byns alla barn. En vild flykt från blodtörstiga vargar för syskonen djupt ner i underjorden. Ska syskonen lyckas rädda barnen? Kommer de någonsin hitta hem till sin egen tid igen?"
Tre syskons kamp för att rädda världen och varandra-och för att en dag hitta sina föräldrar igen. Ett sagoskrimrande äventyr på liv och död. En resa man aldrig glömmer.
 
Smaragdernas bok är den första boken i serien Trolldomsens tre skrifter.
 
 
  • Rubinernas bok-Trolldomens tre skrifter-John Stephens
"De tre syskonen Kate, Michael och Emma har bott på barnhem i tio år. Deras föräldrar lever, men är försvunna. Och nu är de alla i fara. Syskonen måste finna de förlorade böckerna, Trolldomens tre skrifter, innan det är för sent.
 
Deras fiender är dem på spåren. När syskonen flyr kastas storasyster Kate hundra år tillbaka i tiden, till ett förtrollat New York. Där möter hon en jämnårig pojke som på ett speciellt sätt ät bunden till henne...
 
Samtidigt kämpar de yngre syskonen Michael och Emma för att hitta en magisk bok, som varit försvunnen i tvåtusen år. Isiga polarstormar, krigare, monster och mörka trollkrafter är bara några av de hinder de möter på vägen. Ska syskonen lyckas hitta den farliga boken-och bemästra dess starka kraft-innan Kate är förlorad i det förflutna för alltid?"
 
Tre syskons kamp för att rädda världen och varandra-och för att en dag hitta sina föräldrar igen. Ett sagoskrimrande äventyr på liv och död. En resa man aldrig glömmer.
Rubinernas bok är den andra delen i serien Trolldomens tre skrifter.

 
 
  • Sista stridens bok-Trolldomsens tre skrifter-John Stephens
"Syskonens Kate, Michael och Emma har jagats av mörka krafter sedan de var små. De mörka makterna kommer allt närmare, och nu vet syskonen att det finns en fruktansvärd spådom om deras framtid. Dödens skugga hänger över deras huvuden...
 
Den sista av Trolldomens tre skrifter saknas fortfarande. Utan den är världen förlorad. Kriget kommer, och de ställs alla inför de svåraste utmaningarna i sina liv. Storasyster Kate möter återigen sin kärlek från det förflutna-men i e helt ny skepnad.
 
Färden går genom jättarnas land, till en motomspunnen ruinstad. Gamla fiender dyker upp igen och kampen kommer att kräva allt de tre syskonen har. Men när allt ser mörkt ut gäller det att inte ge upp."
 
Tre syskons kamp för att rädda världen och varandra-och för att en dag hitta sina föräldrar igen. Ett sagoskrimrande äventyr på liv och död. En resa man aldrig glömmer.
Sista strindens bok är den tredje delen i serien Trolldomens tre skrifter.
 
 
 
  • Född till hjälte-Percy Jackson-Rick Riordan
"Om du känner igen dig själv i den här berättelsen så sluta genast läsa. Du kan vara en av oss. Och när du väl vet om det, så är det bara en tidsfråga innan de också upptäcker dig och börjar jaga dig. Kom inte och säg att jag inte varnade dig.
                                                                                                                                            Percy Jackson
 
Percy Jackson har ADHD och dyslexi, och han vet att hans verklighetsuppfattning inte är som alla andras. Men det som händer när han är på studebesök i New Yorkär bara för mycket! Plötsligt förvandlas hans elaka mattelärare till ett monster, ett riktigt monster som inte vill annat än att ta livet av honom. Bokstavligen.
Snart börjar andra oförklarliga saker hända Percy, och sannigen om hans far kryper fram-Percy är född till hjälte!"
 
Född till hjälte är den första boken av fem om Percy Jackson, som nu legat fem år i rad på New Yorks bestsellerlista!
 
Bildresultat för percy jackson född till hjälte
 
  • Monsterhavet-Percy Jackson-Rick Riordan
"Percys bäste vän i skolan, Tyson, visar sig vara cyklop. Tillsammans med Annabeth får Percy och Tyson i uppdrag att hitta de gyllene skinnet, det enda som kan rädda Thalias träd, som skyddar halvblodslägret med sina magiska krafter från en invasion.
De hamnar på monsterhavet, ett synnerligen märkligt ställe som vanliga människor kallar Bermudatriangeln!"
 
Monsterhavet är den andra boken av fem om Percy Jackson. Läs mer om Percy & co i den fantastiska och gudomligt spännande serien om OLYMPENS HJÄLTAR!
 
 
 
 
  •  Titanens förbannelse-Percy Jackson-Rick Riordan
"Percy, Annabeth och Thalia besvarar ett nödrop från satyren Grover. Han har hittat två nya halvblod, syskonen di Angelo, på en internatskola och behöver omedelbar hjälp! Den biträdande rektorn är ett livsfarligt monster, som redan är syskonen på spåret.
Men motståndet visar sig vara starkare än det anat. När hjäpen oväntat dyker upp i form av gudinnan Artemis och hennes jägare är det redan för sent."
 
Titanens förbannelse är den tredje boken av fem om Percy Jackson. Läs mer om Percy & co i den fantastiska och gudomligt spännande serien OLYMPENS HJÄLTAR!
 
 
 
  • Kampen om labyrinten-Percy Jackson-Rick Riordan
"Allt fler och större monster besvärar halvguden Percy och det blir allt svårare för honom att tro att han verkligen är den hjälte profetian förutspått.

Percy Jackson ska börja highschool och ser inte fram emot introduktionsdagen. Normalt är han inte så populär i skolan, men när det dessutom dyker upp några demon-cheerleaders, då är måttet rågat. Han måste fly till halvblodslägret och där rustar de inför den stora kampen titanernas konung Kronos. Till och med det trygga lägret vid halvblodskullen blir mer sårbart för var minut som går, och Kronos armé förbereder sig för en invasion. För att hindra detta måste Percy och hans vänner ge sig av på ett uppdrag genom Labyrinten – en myllrande underjordisk värld med fruktansvärda överraskningar!"
 
Kampen om labyrinten är den fjärde boken av fem om Percy Jackson. Läs mer om Percy & co i den fantastiska och gudomligt spännande serien OLYMPENS HJÄLTAR!
 
Bildresultat för percy jackson kampen om labyrinten
 
 
  • Striden om Olympen-Percy Jackson-Rick Riordan
"Den mäktiga titanen Kronos förbereder en attack på Olympen och den sista striden närmar sig.

Halvguden Percy har det som vanligt rätt tufft, och nu har han just fått ta del av en profetia. På hans sextonde födelsedag är det han, Percy Jackson, som ska välja sida. Det är han som ska avgöra vilka som ska stå som slutliga segrare - gudarna eller titanerna. Men är det verkligen honom profetian handlar om och kommer han i så fall att göra rätt val?

Hur ska det gå för Percy och hans vänner? Kronos är farlig, hans armé enorm och de kommer allt närmare. Låt dig uppslukas i det sista, spännande äventyret och ta reda på hur allt slutar."

Striden om Olympen är den femte och sista boken i serien om Percy Jackson.

Percy Jackson: Striden om Olympen

 

 

Sedan rekomenderar jag även alla böckerna i Harry Potter serien, de kan ni läsa om här: http://sv.harrypotter.wikia.com/wiki/Harry_Potter_och_de_vises_sten




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0