Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - july 2016

Sneak Peeken på de nya hemstallet

 
 
För ett tag sedan postades denna bilden på Star Stables Instagram samt nyhetssida. Vad tycker jag om det vi ser på bilden? Okej, vi börjar bakifrån:
 
 • Vägarna: Jag älskar att väggarna har två olika färger. Med de menar jag att det är både tegel & trä. Detta är ett stort plus! Det är även mycker detaljer och de gör de ännu bättre!
 • Hönätet: Jag älskar verkligen att vi får mer en bara en liten trä grej på väggen! Detta är mer realistiskt & det älskar jag. Men ser det inte ganska litet ut?
 • Saltstenshållare: Jag tror iallafall att det är en hållare för en saltsten? De tycker jag verkligen om! Riktiga hästar ska ha saltsten. Saltsten har ju saknats helt & jag tycker verkligen mycket om att det kommer till spelet
 • Vattenhinkarna: Ett stort plus! Mycket bättre än våra gamla grejer på ena sidoväggen.
 • Sidoväggarna: Jag älskar det, kan inte säga mer än så.
 • Boxdörren: Jag älskar att den är så detaljerad. Kom igen, kolla hästskon! ÄLSKAR DET! Och kolla på täckeshållaren. Många tror att de ska komma täcken till spelet, jag vet inte riktigt, tror nog inte att det kommer komma än på ett tag.
Vad tror ni om hemstallen? Själv är jag väldigt taggad, synd bara att det verkar som att de kommer någon gång i slutet av året.

Pokémon GO

För några veckor sedan släpptes spelet "Pokémon GO" i Sverige. Många hade lyckats ladda ned de på sina mobiler redan innan de släpptes i Sverige. När spelet väl var sleppt exploderade spelet och halva Sveriges befolkning (tror inte ens att jag överdriver) började gå runt med mobiltelefonen i högsta hugg. Några älskade spelet, andra hatade det. Jag är en utav de som älskar de, såfort jag rör mig utanför dörren startar jag spelet, trots att de inte finns några Pokémons i närheten, jag samlar till mina ägg helt enkelt. Har ett 10 km ägg som jag fortfarande inte är klar med, blääää, orkar inte gå så långt. Iallafall, nu kanske de är några av er som inte har någon aning om vad Pokémon GO är (fast jag tror att det är typ omöjligt att missa), därför tänkte jag berätta lite om de och även ge er några tips/fakta.
 
Vad är Pokémon GO?
Pokémon GO är ett spel/en app till ens mobiltelefon. Man ska gå runt ute i riktiga världen och leta efter monster, även kallade "Pokémons". Man kan se monstret med hjälp av kameran på mobilen, med hjälp av Pokébolls kan man fånga Pokémonen genom att kasta bollen på Pokémonen. Man kan samla på Pokémons och försöka få alla i spelet.
 
Vad kostar det?
Att ladda ner appen är 100% gratis. Man kan dock köpa saker inne i appen, som tex. pengar i spelet, så kallade "Pokécoins". För pengarna kan man köpa Pokébolls, Incense, Lucky Eggs, Lure Modules, Egg Incubator, Bag Upgrades & Pokémon Storage Upgrade.
 
Vilka Pokémons har du?
Jag har Poliwrath, Seel, Paras, Machop, Ponyta, Rhyhorn, Goldeen, Psyduck, Drowsee, Magnemite, Shellder, Raticate, Poliwag, Voltorb, Pidgeotto, Zubat, Pidgey, Oddish, Horsea, Geodude, Sandshrew, Spearow, Bellsprout, Krabby, Venonat, Meowth, Jigglypuff (vill kalla de Hufflepuff, haha), Caterpie, Nidoran, Magikarp, Kakuna, Jynx, Evee, Tentacool, Abra, Dratini, Charmander, Squirtle, Gastly, Weedle.
 
Vilken är din bästa Pokémon?
Poliwrath
 
Vilken är din sämsta Pokémon?
Weedle
 
Här kommer några tips:
 
 • För att spara batteri kan du gå in på inställningar & sedan trycka igång "Battery Saver". När du har gjort de är de bara hålla mobilen uppochner så blir skärmen svart. När man håller mobilen uppochner kommer de inte komma något till äggen!
 • Om du vill spara ännu mer batteri kan du sänka ljusstyrkan, stänga av musik, stänga av ljud & stänga av vibrationer. Stäng helst inte av både ljud & vibrationer samtidigt, då är det lätt att missa nya Pokémons.
 • Om det är mycket trafik i området där du går, titta inte bara ner i mobilen. Lita på att den vibrerar/låter när det är en Pokémon i närheten, om man bara tittar när i mobilen är det lätt att det händer en olycka!
 • Utveckla många Pokémons på en gång. När du utvecklar många kan du aktivera ett "Lucky Egg", då får du dubbelt så mycket XP när du utvecklar.
Lite snabb fakta:
 
 • Det finns en serie om Pokémons. Den går att se på Netflix.
 • Pikacho är den Pokémonen som syns mest, tex. så är det den som är med på loggan osv.
 • Om man vill ha flera tex. Vatten,Pokémons, gå till ett område där det finns mycket vatten. En bra idé är att gå till en sjö eller ett hav. Där finns det ofta mycket Vatten-Pokémons. Så om du vill ha en Vatten-Pokémon, gå till vatten. Samma sak gäller alla andra typer av Pokémons.
 • Just nu finns det 250 olika Pokémons där ute som är redo att fångas!
 • Man kan känna Pokébolls gratis genom att gå till ett så kallat "Pokéstop". Pokéstops är de blåa sakerna som finns runt om i världen. De finns mest av de i civilicationen.

Hejsan igen!

Okej, ni kanske undrar varför jag har varit borta från bloggen en tag? Jo de är såhär, jag har varit med en kompis från lördag förra veckan till idag. Inläggen fram till i onsdags var tidsinställda, jag skulle ha ställt in några flera tidsinställda igår, bara för att fylla ut om jag inte hinner blogga någon dag. Men eftersom min kompis var kvar hos mig så gjorde jag inte det, jag tror nog att ni förstår. Men jag ska sätta mig å ställa in massa inlägg till er, jag kommer nämnligen vara helt dator-lös några veckor. Det kommer nog inte komma upp inlägg varje dag under de dagarna jag är borta men jag ska försöka fixa inlägg till iaf varannan dag. Annars kommer min instagram uppdateras varje dag, eller iaf varannan. Ni får vara beredda på att de kommer komma ganska mycket IRL-bilder på Instagram. Men de kan ni väl leva med? Sen när jag kommer hem kommer de komma inlägg varje dag, som vanligt.

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0