Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - may 2016

Dragonflame "Sune"

 
Dragonflame "Sune": Sune är en nordsvensk på tolv år. Sune är en gammal ridskole häst och är fantastikst snäll. När ridskolan Sune bodde på vart tvungen att säljas stod Sune utan hem. Trots att han var så snäll var de ingen som ville köpa honom.
Om man ska rida Sune måste man vara bestämd och mjuk i handen, man får inte dra för mycket i tyglarna då blir han sur och gör inte alls som man säger. Annars är han jätte snäll och tackar aldrig nej till långa uteritter i Hollow Woods, Gröndal eller Spegelträsket. Sune tyckr inte om att tävla mot andra hästar men när han får tävla själv blir han väldigt stark och vill bara galoppera fortare och fortare!
 
Övrig fakta:
 
Namn: Dragonflame
Tilltalsnamn: Sune
Kön: Valack
Ägare: Nadine Duskwater
Ras: Nordsvenk
Historia: När ridskolan som Sune bodde på stängde vart Sune tvungen att flytta. Tyvärr ville ingen ha Sune och han fick bo ensam ute i Hollow Woods. När Baronessan fick veta detta såg hon genast till att få hästen till Vingården. När han bott där ett tag kunde Baronessan inte ha kvar honom, hon behövde nämnligen hans plats i stallet till en annan häst. Då bestämde on sig för att sälja Sune till Nadine. Baronessan kände Nadine väl och visste att hon skulle ta väl hand om hästen.

Spiritflash "Spirit"

 Spiritflash "Spirit: Spirit är en häst av rasen Engelskt Fullblod. Spirit är en gammal häst med mycket temperament, även om rasen anses va världens snabbaste hästras så är inte Spirit särskilt snabb. Spirit gillar inte att tävla men långa skogsritter tackar han inte nej till. Det bästa är om någon utav hans kompisar följer med, då blir han pigg och vill gärna galoppera i skogen eller ute på fälten.
 
Övrig fakta:
 
Namn: Spiritflash
Tilltalsnamn: Spirit
Kön: Hingst
Ägare: Nadine Duskwater
Ras: Engelskt Fullblod
Historia: När Nadine en dag kom till Månskärebyn i Epona såg hon denna vackra häst, Nadine vistte att hon verkligen ville ha hästen. Hon tog reda på mer om hästen och fick höra att fölet hade bott på en gård uppe i bergen i många år men hans ägare blev sjuka. Därför köptes Spirit av Nadine och är idag är han Nadines sällskapshäst men även den som oftast hänger med på uteritter!
 
(Bilden ovan är gammal nu är Spirit i level 15 och har fått annan utrustning)

Nadines You Tube-kanal

Hejsan, ni vet min You Tube-kanal? Den har ju varit lite inaktiv ett tag. Det ärför att jag har mycket i skolan nu. Mycket grejer man ska iväg på, många dagar man slutar sent, ni vet. Men när jag väl lägger ut videos verkar de vara uppskattade! Det är ju jättekul, och jag hoppas verkligen ni kan fortsätta kolla när det väl kommer videos. Men när det inte kommer videos vet ni ju att jag uppdaterar bloggen så ofta som möjligt (oftare än You Tube). Hoppas ni får en bra dag!
 
Ledsen för kort inlägg!

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0