Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - Dragonflame "Sune"

Dragonflame "Sune"

 
Dragonflame "Sune": Sune är en nordsvensk på tolv år. Sune är en gammal ridskole häst och är fantastikst snäll. När ridskolan Sune bodde på vart tvungen att säljas stod Sune utan hem. Trots att han var så snäll var de ingen som ville köpa honom.
Om man ska rida Sune måste man vara bestämd och mjuk i handen, man får inte dra för mycket i tyglarna då blir han sur och gör inte alls som man säger. Annars är han jätte snäll och tackar aldrig nej till långa uteritter i Hollow Woods, Gröndal eller Spegelträsket. Sune tyckr inte om att tävla mot andra hästar men när han får tävla själv blir han väldigt stark och vill bara galoppera fortare och fortare!
 
Övrig fakta:
 
Namn: Dragonflame
Tilltalsnamn: Sune
Kön: Valack
Ägare: Nadine Duskwater
Ras: Nordsvenk
Historia: När ridskolan som Sune bodde på stängde vart Sune tvungen att flytta. Tyvärr ville ingen ha Sune och han fick bo ensam ute i Hollow Woods. När Baronessan fick veta detta såg hon genast till att få hästen till Vingården. När han bott där ett tag kunde Baronessan inte ha kvar honom, hon behövde nämnligen hans plats i stallet till en annan häst. Då bestämde on sig för att sälja Sune till Nadine. Baronessan kände Nadine väl och visste att hon skulle ta väl hand om hästen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0