Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - Alex

Alex

Här kommer lite information om ödesryttaren Alex:
 
Alex Cloudmill är en av Ödesryttarna och har blixtens symbol. Hon är huvudpersonen i Starshine: Episod 4 tillsammans med sin häst Tin-Can. Hon kommer från en fattig familj och är enda flickan i en skara av fem syskon, vilket har gynnat hennes intresse för motorer. Hon är väldigt överbeskyddande då det kommer till hennes lillebror James, som lätt hamnar i trubbel.
 
Spoiler varning!
 
Star Shine Legacy: Episod 1:
 

Lisa träffar Alex för första gången i skolan. Alex hjälper nykomlingen att bryta upp Lindas skåp och samma eftermiddag går hon att hitta i Jorvikstallet, där hon meckar med en fodermaskin. Hon tittar på då Lisa rider Starshine för första gången och är i stallet för att hjälpa Lisa leta efter ledtrådar då Starshine blir stulen. Hon och Anne hjälper Lisa att ta sig ut ur det låsta stallet, och nästa dag är hon på tävlingsplatsen för att heja på Lisa. Det är uppenbart att Alex inte kommer överens med Sabine, då de gärna munhuggs.

Star Shine Legacy: Episod 2:
 
Alex syns endast i början av spelet, där Linda intervjuar henne till skoltidningen.
 
Star Shine Legacy: Episod 3:
 

Alex hjälper tillsammans med Lisa och Anne att få bort Jessica från podiet så Jessica inte kan förstöra Annes bilder.

Senare under samma eftermiddag som Annes fotografering är Alex på väg till stallet. Hon beklagar sig över att det är dimmigt och kallt samt att hon antagligen har missat Annes fotografering. Hon upptäcker att det ligger en massa timmerstockar över vägen och det ger henne en dålig känsla. Bakom några träd ser hon hur några män gömmer sig. Hon bestämmer sig för att stanna och se vad de håller på med. Strax därefter kommer Derek och männen kastar sig över honom. Hon ser hur Dereks bilder flyger iväg med vinden. Alex ringer till Anne och berättar om vad som hänt. Hon MMS:ar även över en mystisk bild föreställde Anne med en gloria och Concorde med vingar.

Senare är Alex med när alla tjejerna diskuterar Dereks bilder. Hon är även närvarande under Annes dressyrtävling.

Star Shine Legacy: Episod 4:

 

I Episod 4 är Alex huvudpersonen.

Alex är i onåd med Mrs Graham då hon råkade få rektorns bil att explodera. Alex måste ta sig till sin lillebror, James, då Bucks gäng är ute efter honom. Mrs Graham hinner dock ifatt Alex innan det blir möjligt. Hon ger Alex kvarsittning i biblioteket med uppgiften att forska om Jorviks mineraltillgångar. På väg till biblioteket stöter Alex på James, som berättar att han försöker gömma sig för Buck som tänker dänga till honom med sin hockeyklubba. Väll i biblioteket sätter sig Alex ner och jobbar med Jorviks mineraltillgångar. Efter en stund ringer James och berättar att Buck är där. Alex bestämmer sig för att komma och hjälpa honom. Hon ber genom sms Linda som också är i biblioteket att uppehålla Mrs Graham. Alex hittar James och Buck och får honom att lägga av. Då kommer Katja. hon förolämpar och utmanar Alex till Scarecrow Hill-loppet. De kommer överens att rida loppet efter skolan. Efter att ha hindrat Buck återvänder Alex till biblan för att slutföra sin uppgift.

Sent samma eftermiddag tar sig Alex till stallet för att göra i ordnig Tin-Can för loppet. Hon upptäcker snabbt att all redan är där och att Herman har gjort Tin-Can redo. Precis innan loppet börjar Tin-Can plötsligt prata med Alex. han varnar henne att det är något som känns fel med loppet och Katja. Alex säger dock till honom att ta det lugnt, det här klara de. I loppet får Alex en bra start och ligger före Katja. På vägen ned från trädet frågar hon sig dock vart Katja har tagit vägen, hon har inte sett henne under loppet. På tillbaka vägen har ett stort träd fallit ned över vägen och Alex blir tvungen att ta en annan väg tillbaka. Väll tillbaka ser Alex att Katja redan är där och har ett gyllene äpple. Alex kan inte förstå hur det har gott till, hon såg ju inte skymten av Katja vid trädet? Katja föreslår att de ska sluta bråka och ger James en puss.

Nästa dag är Alex i stallet och helt säker på att Katja fuskade i loppet. Då ringer Alex mamma. Hon berättar att James är borta och att de ser ut som om han har rymt. hon ber Alex hålla ögna öppna efter honom. Alex bestämmer sig för att rida ut på Tin-Can och leta, men först måste hon prata med de andra tjejerna. Linda visar då Alex en syn som hon haft om det. I synen har Katja kidnappat James och släpper honom bara i utbytte mot Tin-Can på djävulsklyftan. Flickorna bestämmer sig för att prata med Herman. Herman råder Alex att ta sig till den heliga skogsgläntan och prata med Fripp. Alex rider ditt på direkten. Där träffar hon Fripp. Han berättar för henne om ödesryttarna, Garnok och hans generaler. Han berättar även för Alex att hon är den fjärde ödesryttaren och "är" blixten, att hon är ödesryttarnas krigare. Han lär henne använda sin själakraft.

 

Alex rider till skolan för att prata med Linda. Linda berättar att några Dark Core gubbar anföll henne och snodde hennes böcker, anteckningar och bilder. Alex rider iväg till den gamla kvarnen för att återta Lindas grejer. Hon använder själakraften på dem och återfår böckerna. När Linda har fått tillbaka böckerna visar hon Alex några bilder på ödesryttarna och Garnok. Hon berättar även några legender från bronsåldern som behandlar Garnok. Lisa ringer och säger att hennes pappa har blivit tvungen att åka iväg till en av Dark Cores anläggningar mitt ute i ingestans för att jobba med ”Garnok-projektet”. Alex beslutar sig för att besöka anläggningen på väg mot djäluvlsklyftan.

Vid anläggningen oskadliggör Alex några vakter med själakraften och tar ett passerkort. Hon berger sig sedan ned till Garnok-projektet och stöter där på en mycket försvagade Mr Sands och överhör hans konversation med några anställda. Han beklagar sig över hur försvagad han är sen Anne skickade tillbaka honom till skeppet. Han pratar även om planen om att ta över en av öderyttarnas hästar, de behöver en häst för att släppa lös Garnok. Han diskuterar även en bok vid sin sida, innehållande pandorias uråldriga koder. Alex bestämmer sig för att ta boken och använder sin själakraft för att få den. Efter att snabbt ha avlägsnat sig från anläggningen tar sig Alex tid att läsa delar av boken. Boken beskriver pandorias uråldriga koder och ger henne värdefull information inför kampen med Katja.

Alex skyndar sig iväg till djälvulsklyftan där hon möter Katja, Buck och James. Hon utmanar Katja enligt pandorias koder och begär att hon ska släppa James om hon vinner. Katja utser Buck till sin kämpe. Alex besegrar Buck och Katja släpper James. Dock är fortfarande James hypotiserad, när Alex konfronterar Katja om detta säger Katja att hon bara behövde släppa James, hans själ tillhör fortfarande henne. Alex utmanar Katja till ett nytt lopp, försten till Jorvikstallet, men den här gången från ingen fuska. Om Alex vinner släpper Katja James själ, men om Alex förlorar får Katja Tin-Can. Alex vinner loppet och tack vare pandorias lagar blir Katja förvisad från Jorvik. Alex rider tillbaka och hämtar James som nu är helt fri.

Väl tillbaka i stallet tillsammans med de andra tjejerna plågas James konstiga bilder i huvudet. Med Lindas hjälp från tjejerna se bilderna. I dem säger Mr Sands att han genom ödesryttarnas sigill kommer släppa lös Garnok. Tjejerna bestämmer sig då för att gå till pandoria och förstöra sigillen.

 

Star Stable Höstryttaren:

Alex håller i en terrängbana mellan Djävulsklyftan och byn Hillcrest.

Star Stable Vinterryttaren:

Alex håller i en terrängbana strax sydöst om Meander-stallet.

Star Stable Vårryttaren:

Alex håller i en ridbana på Bayridge-stranden, där hon också är väldigt noggrann med att plocka skräp.

Star Stable Sommarryttaren:

Alex ansvarar för terrängbanan Hillbilly-loppet.

Star Stable Online:

Spelaren möter först Alex vid Silverglades Hästsportcenter då spelaren letar efter Sabine. Alex som letar efter den försvunna Linda, hjälper spelaren i sökandet på Sabine och den försvunna Justin. Senare presenterar Alex spelaren för Aideeens beskyddare och ackompanjerar spelaren genom flera av gruppens uppdrag.

När James börjar få mardrömmar om Katja är Alex med och hjälper spelaren och sin bror att tyda drömmarna. Alex håller sedan låg profil innan Pandoriska sprickor dyker upp i SIlvergladebyn, då hon använder sin Själakraft för att hålla skuggvarelserna borta från byns befolkning. Hon ber sedermera spelaren om fortsatt hjälp med att stoppa de Pandoriska sprickornas uppkomst i Jorvik.

 

All text är tagen från: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Alex

 

 
Alex i Star Stable Online



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0