Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - Lisa

Lisa

Vad vet vi om ödesryttaren Lisa egentligen? Här kommer lite information om Lisa:
 
Lisa Peterson är en av Ödesryttarna och har stjärnans symbol. Hon är huvudpersonen i Starshine: Episod 1 tillsammans med hästen Starshine.
 
Varning för spoil!
 
Star Shine Legacy: Eoisod 1:
 
I spelets första nivå är Lisa, tillsammans med sin pappa, nyinflyttad i Jorvik och ska klara sin första dag i skolan. Men för att få sitt schema och sitt skåp måste hon få tag på skolans vaktmästare. Genom lite hjälp från tre andra flickor, Anne, Alex och Linda, lyckas Lisa lösa uppgiften, men i slutändan står hon med Lindas nycklar i handen och för att lämna tillbaka dem åker hon till Jorviks ridskola, där Linda har sin häst Meteor. Lisa har inte ridit på många år efter en ridolycka, men känner ett slags band till den sjuka hästen Starshine. Ägaren Herman låter henne rida hästen, och det visar sig att Lisas blotta närvaro botar Starshine från sin mystiska sjukdom. Men Mr Sands, en speciell man som på något sätt alltid finns i krokarna, verkar ha en negativ inverkan på hästen och Starshine faller åter i sin djupa sjukdom. Linda ringer Lisa från skolans bibliotek, där hon hittat information om Mr Sands, och Lisa skyndar dit. Det visar sig att Mr Sands verkar vara över hundra år gammal och har någon slags koppling till företaget Dark Core. Efter en stund får Lisa ett nytt telefonsamtal - Starshine är stulen!
 
Star Shine Legacy: Episod 2:
 

Lisas första framträdande äger rum precis innan Linda ska hoppträna MeteorLinda frågar om Lisa vill följa med henne till Pine Hills Herrgård för att ta reda på mer information. Lisa tackar ja, men när Linda och Meteor kommer dit får hon ett sms om att Lisa är fast i växthuset inne i byggnaden.

Linda tar sig in och flickorna ska precis rida därifrån när de hör att en bil kommer. Det visar sig att det är Mr Sands och hans kumpaner som stannat strax utanför huset i herrgården. Linda och Lisa får höra att de planerar att skada Herman som är ensam i Jorvikstallet.

Flickorna är tvungna att skynda sig hem med hästarna innan bilen anländer till Jorvikstallet.

Linda och Lisa hinner precis fram och de samlas senare inne i Jorvikstallet med Herman för att prata och undgå Mr Sands män.

Lisa var också närvarande under Lindas hopptävling med Meteor

 

Star Shine Legacy: Episod 3:

 

Lisa tipsar Anne att fråga Linda om hjälp för att ta sig in i biblioteket. Sen hjälper hon tillsammans med Alex Anne att få bort Jessica från podiet så att Jessica inte kan förstöra Annes bilder. Lisa är även med och ser på då Anne visar upp sig i stallet för Derek och försöker sedan hela Concorde då han blivit sjuk. Hon misslyckas dock och hävdar att det inte känns som om Concordes själ är riktigt närvaradne. Hon råder Anne att ta sig till den heliga skogsgläntan.

När Anne sedan återvänder från Pandoria till stallet är Lisa där. Hon häger med Anne ut till de andra tjejerna och diskuterar Dereks bilder med dem. Hon är även närvarande under Annes dressyrtävling. 

 

Star Shine Legacy: Episod 4:

Saknar information.

 

Star Stable Höstryttaren:

 

Lisa håller i ett distanslopp vid den gamla väderkvarnen. En häst av rasen Engelskt fullblod står bredvid henne.

 

Star Stable Vinterryttaren:

 

Lisa håller i ett terränglopp nära Cape Point-stallet.

 

Star Stable Vårryttaren:

 

Lisa är dressyrtränare vid Shoreline-paddocken.

 

Star Stable Sommarryttaren:

 

Lisa håller i ett terränglopp genom Castle Swamp.

 

Star Stable Online:

 

Lisa har efter sina framgångar i Star Academy-skolan varit ute på en flera år lång rockturné och har under den tiden varit i stortsätt onåbar. Turnén är nu dock slut och Alex har utan resultat sök henne. Herman hävdar dock bestämt att Lisa har varit i Jorvikstallet och hämtat ut Starshine. Efter det har ingen sett henne. Justin berättar att hon finns i Grådaggsbergen. Spelaren hittar sedan Lisa i en pandorisk spricka på Grådaggsbergen. Lisa sitter dock fast där men med hjälp av Starshine, spelaren och Linda kommer Lisa ut ur sprickan. 

 

All "informationstext" kommer ifrån: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Lisa

 

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0