Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - october 2016

MyStable

Ja, nu är det dags att prata om det nya hemstallet. Vi har ju fått en eller två (?) bilder från SSO om hur det kommer se ut. Jag älskar det. Verkligen, det är ju hellt fantasktikt att vi kommer få ett stall och inte en gammal lada som säkert kommer rasa när som helst, okej, jag skoja, inte rasa kanske men något sånt. Nu får vi ett fint stall som man dessutom kan ha 12 hästar i från börjar. Sedan kan man med hjälp av Star Coins köpa flera boxar, man kan som mest ha 18 boxar när man har köpt det. Att köpa 18 boxar kommer jag nog faktiskt inte att göra. Det känns lite onödigt, har ändå inte så många hästar hemma på en gång. Dessutom får vi ju en hage kopplad till stallet istället för hästön. Det kommer vara helt gratis att skicka hästar till hagen, det betyder att det kommer vara mycket lättare att byta häst när man vill. Nu måste vi ju liksom betala för att skicka hästarna till Hästön, men nu är det slut med de, snart iallafall, det nya hemstallet kommer ju någon gång i november. Och som vi har väntar, ända sen i januari när vi fick veta att vi skulle få ett nytt hemstall. Det är ändå 11 månader vi har väntat i. Jag har ju vetat att vi ska få ett nytt hemstall men jag trodde absolut inte att det skulle vara så fint som det faktiskt är!
 
 En första koll på designprocessen av MyStable!
 
Såhär ser en av bilderna vi har fått ut. Hämtad direkt från SSO's hemsida. Jag älskar att det faktiskt ligger halm runt boxarna, det är ju liksom ganska svårt att se till att det inte är ett ända halmstrå när man har massa hästar som bor i stalllet. Jag gillar även att det sitter lampor lite överallt, då kanske de är ljust i stallet även på nattetid, fönstret är ju också där uppe så där kan de ju också komma in ljus. En till sak jag gillar är att det är typ tegelväggar, jag har verkligen saknat lite tegelväggar i stallet, framför allt hemstallet! Det är ju där vår pållar ska stå medan vi är ute på äventyr och då kan vi ju inte ge dem en gammal lada?
Men jag vet inte om ni har tänkt på det men dethär stallet ser u faktiskt ut som de stallet man kom in i när man skulle börja spela, innan launcern fanns. För er som varit med ett tag vet nog vad jag pratar om? Jag vet dock inte vad jag tycker om boxdörrarna? Många verkar älska dem, men jag, jag vet inte. Det känns liksom som en sån sak som lätt skulle kunna bugga ganska mycket, men jag vet som sagt inte, jag kanske bli positivt överraskad. En till sak jag tänkt på är den lilla hinken med typ äpplen (?) i. Man kanske får nånstans att lägga sitt hö och sånt ändå? Skulle tycka att det var sååå bra! Jag som gärna köper på mig massa hö så jag har hö och kan spara mina JS till kläder och utrustning. Och ser ni katten?! Så söt! Hoppas verkligen man får ha en liten stallkatt eller kanske en stallkanin? Eller båda? Om man kan ha det kommer nog Amy eller Katten Jansson få flytta in (mina djur som jag har IRL)! Gillar även att det finns krokar att hänga typ grimmor på, vi kanske ska få grimma och grimskaft istället för att leda hästen med hjälp av tränsen.
 
Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!
 
På denna bild ser man även hur detaljerat det är, och även att de har lagt till saker, som tex. handduken, höbalen, vattenkranen, ryktväskan, hinkarna, bänken, höet som sticker ut från höloftet osv.
 
Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!
 
Här har vi en till bild, det var tydligen tre bilder. Jag gillar nog allt på denna bilden, utom boxdörrarna, hehe. Men ser ni att det sitter en liten namnskylt på boxdörren? Man kanske ska få skriva hästens namn där? Tex. om jag skriver Icestar där (han kommer nog alltid vara hemma) så kanske Icestar aoutomatiskt hamna där om jag sorterar hästarna? Hoppas verkligen det! Hoppas bara man kan typ ändra namnet eller något för jag har ju mer en 12 hästar och om jag skriver två namn på en boxdörr och båda hästarna är hemma så kommer dom väl typ hamna i samma box? Jag vet inte, det löser de säkert, namnskylten kanske bara sitter där för att den är fin?

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0