Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - february 2016

JAG ÄR SÅ ARG!

OBS: INLÄGGET KAN INNEHÅLLA GROVA ORD!
 
JUST NU ÄR JAG SÅ SJUKT ARG! AV EN LIKA SJUKT TÖNTIG ANLEDNING! MEN SOM JAG SKREV I ETT INLÄGGET INNAN PAUSEN SÅ HAR JAG ASERGERS SYMDROM, VILKET I MITT FALL ORSAKAR ATT JAG BLIR VÄLDIGT ARG FÖR VÄLDIGT SMÅ SAKER!
 
 
MEN NU SKA JAG BERÄTTA LITE OM VAD SOM KOMMER HÄNDA! (OBSERVERA ATT DETTA INTE ÄR HELT BESTÄMT ATT DET SKA SKE MEN SM DET SER UT NU KOMMER DET HÄNDA)
 
FÖR ER SOM INTE VISSTE DET HAR JAG SKILDA FÖRÄLDRAR, MINA FÖRÄLDRAR HAR HUNNIT TRÄFFA NYA DE BOR OCH HAR ANDRA BARN MED. MIN MAMMA LYCKADES DOCK HITTA DEN MEST ELAKA MANNEN I VÄRLDEN (ENLIGT MIG) OCH EFTER ATT HA BOTT I CA 3 ÅR MED DENHÄR MANNEN HAR JAG KOMMIT FRAM TILL ATT NU RÄCKER DET! JAG TÄNKER INTE BEHÖVA SPRINGA IN PÅ MITT RUM VARJE GÅNG JAG KOMMER HEM FRÅN SKOLAN NÄR JAG SER ATT HANS SKOR ÄR HEMMA! NU ÄR DET DAGS NU ÄR HELT ENKELT MITT TÅLAMOD SLUT! NU HAR JAG VÄNTAT TILLRÄCKLIGT LÄNGE MED ATT MAMMA SKA SKILJA SIG, MEN DET HÄNDER LIKSOM INGET! SÅ NU FLYTTAR JAG! 
 
MEN VAR SKA JAG FLYTTA DÅ?
 
JO JAG SA HELT ENKELT FLYTTA HEM TILL MIN PAPPA! DÄR JAG INTE BEHÖVER DRA EN DJUP SUCK VARJE GÅNG JAG KOMMER HEM BARA FÖR ATT DET ÄR NÅGON HEMMA! FÖR JAG ÄR ALLTID ENSAM I MINST EN TIMME NÄR JAG KOMMER HEM! JAG BEHÖVER LIKSOM VARA SJÄLV LITE VARJE DAG TYP? NU FATTAR NI SÄKERT INGENTING MEN SÅ ÄR DET! JAG BEHÖVER EGEN TID HELT ENKELT! VISST ÄLSKAR JAG ATT VA MED KOMPISAR OCH SÅ DET ÄR JAG GÄRNA VARJE DAG MEN OM JAG INTE KAN VARA MED DE MÅSTE JAG JU GÅ HEM! IBLAND BRUKAR JAG TILL OCH MED STANNA EN STUND HOS MIN KOMPIS FÖR ATT INTE BEHÖVA GÅ HEM! JAG MÅR DESSUTOM MYCKET BÄTTRE UTAN DENHÄR MANNEN DÅ HAN ALLTID SKA LÄGGA SIG I. SJÄLKLART KOMMER JAG HÄLSA PÅ FÖR MAMMAS SKULL MEN DET KOMMER VA NÄR HAN INTE ÄR HEMMA! NÄR JAG FÅR VARA ENSAM MED MIN MAMMA OCH SYSTER!
 
 
DETTA KOMMER BETYDA ATT BLOGEN KOMMER LIGGA DÖD ETT TAG VE INTE HURLÄNGE MEN IALLAFALL TILLS FLYTTEN ÄR FÄRDIG! DATORN KOMMER ANTAGLIGEN FÖLJA MED I FLYTTEN OCH DÅ KOMMER JAG HA MYCKET LÄTTARE ATT BLOGGA OCKSÅ!
 
Hej sålänge hoppas någon förstår, så ses vi när vi ses!
  

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0