Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - june 2016

Anne

Här kommer lite information om ödesryttaren, Anne, som har solens symbol.
 
Anne är en av Ödesryttarna och har solens symbol. Hon är huvudpersonen i Starshine: Episod 3 tillsammans med sin häst Concorde. Hon kommer från en mycket rik familj och har gåvan att kunna öppna portar till dimensionen Pandoria.
 
Star Shine Legacy: Episod 1:
Lisa träffar Anne under sin första dag i skolan då hon letar efter vaktmästaren. Anne erbjuder sin hjälp om Lisa vill ge hennes mobilnummer till en pojke som heter Josh. Lisa gör som hon blir ombedd och Anne berättar var vaktmästaren befinner sig. Lisa kommer dock snart tillbaka och letar efter skolböcker, varvid Anne skickar henne till Linda. Anne möter Lisa igen samma eftermiddag, då hon står vid Jorvikstallets paddock med Concorde. Hon tittar på då Lisa rider Starshine för första gången och hjälper henne att leta ledtrådar då Starshine blir stulen. Dagen efter är hon på tävlingsplatsen för att heja på Lisa och Starshine.
 
Star Shine Legacy: Episod 2:
I skolan söker Linda upp Anne för att intervjua henne till skoltidningen. Anne berättar då att hon kommer från en av Jorviks mest välbärgade familjer genom tiderna, och kan inte låta bli att fråga efter att få en stor bild på sig själv tillsammans med intervjun.
 
Star Shine Legacy: Episod 3:

I Episode 3 är Anne huvudperson.

Anne vill bli Glamour no 5 nya ansikte utåt, och vill därför bli fotograferad av deras fotograf Derek medan han är i skolan och letar efter en ny modell till företagets nya kollektion. Dock vill Jessica samma sak och gör fula grimaser i bakgrunden av Annes bilder. Anne ber då Alex och Lisa om hjälp för att få bort henne. Anne får sina bilder tagna, men Derek vill gärna fota henne i en annan miljö. Anne berättar då att hon rider och förslår att Derek ska fota henne medan hon rider. Derek går med på det och de beger sig till Jorviks ridskola. Väl i stallet rider Anne ett program i klassik dressyr för Derek. Under fotograferingen är även Jessica där, vilket Anne inte gillar. Under själva ritten känner Anne en större samhörigt med Concorde är vanligt. Efter ritten börjar Concorde prata med Anne för första gången. Under påtryckningar från Derek låter Anne sedan Jessica gå fram och klappa Concorde. Efter Jessicas klapp faller dock Concorde ihop och blir sjuk. Vetrinären Clarice vet inte vad hon ska göra och Lisa försöker hela honom, men misslyckas. Lisa hävdar att det inte känns som om Corcordes själ är närvarande. Lisa råder henne att bege sig till den heliga skogsgläntan.

Anne ger sig iväg mot gläntan när Alex plötsligt ringer. Alex berättar att Derek har blivit överfallen av Mr Sands män. De har slagit sönder hans kamera och stulit hans bilder. Alex MMS:ar även över en mystisk bild föreställande Anne med en gloria och Concorde med vingar. Anne upptäcker att vägen till gläntan har rasat och hon blir tvungen att ta en annan väg dit. Hon hittar en smal stig och tar sig genom den till gläntan. Väl framme i gläntan tittar hon närmare på symbolerna och upptäcker Fripp. Fripp berättar att Anne är en utvald ödesryttare och att han själv är ödesryttarnas vän. Han berättar att Concordes själ har blivit förd till Pandoria och att Anne måste ta sig dit för att rädda honom.
 
Anne går över vindarnas stig till Pandoria. Väl i Pandoria stöter hon på Mardrömsvarelserna och gör sitt bästa för att undvika dessa. På sin väg mot Concorde ser Anne fler statyer och inskriptioner som hon läser. De handlar om Garnok och ödesryttarna. Hon tar sig fram till en öppen plats med ett stort "pussel" och en stor staty föreställande Fripp. Efter att ha löst "pusslet" börjar statyn glöda och Fripp talar genom den med Anne. Innan Fripp kan hjälpa henne måste hon dock lösa tre gåtor, allt enligt pandorias lagar. Genom att lösa gåtorna öppnas en bro upp och Anne kan gå vidare. Hon finner Concorde och tillsammans rider de ut ur Pandoria via vindarnas stig. Väl ute ur Pandoria finner de sig i stallet. Tillsammans med Lisa går Anne ut ur stallet och möter upp med sin vänner. Tillsammans med Derek diskuterar de förlusten av de konstiga bilderna föreställande Anne. De kommer fram till att de behöver kolla noggrannare på bilderna. För att de ska kunna göra det behöver dock Derek 6 super sonic-batterier som Mr Sands hejdukar snodde från honom. Anne ger sig tillsammans med Concorde ut i skogen för att hitta 6 av dessa batterier. Efter det att hon har lämnat över batterierna till Derek, berättar han att hans kamera är speciell och kan ta bilder av sådant som inte syns. Han berättar också att Anne och Concorde svävar i fara, då man kan använda bilderna för att styra dem på ett otrevligt sätt.Anne bestämmer sig för att ta tillbaka bilderna och rider till Dark Cores övergivna plattform.

Väl vid plattformen hör Anne hur Mr Sands och Jessica diskuterar hur de ska använda bilderna. Dock har deras underhuggare tappat bilderna på plattformen och Annes bestämmer sig för att hitta dessa före Mr Sands och Jessica. Hon lyckas lura bort vakten och tar sig in på anläggningen. Väl inne hittar hon bilderna och rider sedan djupare in på anläggningen. Långt där inne ser Anne en portal som leder till Garnoks skepp och hör hur Mr Sands och Jessica diskuterar frisläppningen av Garnok. Anne rider fram till dem och Concorde sparkar in dem i portalen.

Nästa dag rider Anne i en dressyrtävling och vinner. Hon bjuder även ut Derek på en dejt.

 

Star Shine Legacy: Episod 4:
 
Anne och Concorde rider in i pandoria och förstör sitt sigill så inte Garnok släpps lös.
 
Star Stable Höstryttaren:
Information saknas.
 
Star Stable Vinterryttaren:
Information saknas.
 
Star Stable Vårryattren:
Anne, som vid det här laget är känd som en mycket duktig dressyrryttare, finns vid Sunnyvale-arenan och delar ut medaljer spelaren klarar hennes dressyrövningar. Hon är även den som tar med sig spelaren till Rodilla Ridskola.
 
Star Stable Sommarryttaren:
Anne finns vid Snake Bites paddock och håller där i hoppträningen.
 
Star Stable Online:
I SSO ärAnne försvunnen sedan två år tillbaka, då hon och Concorde mystiskt försvann under en dressyrtävling i Frankrike och ingen har sett någon av dem sedan dess. Annes gamla dressyrhatt används varje år som ett minne av henne då den sätts på den årliga snögubben på Silvergladetorget. Spelaren får veta  att Lisa har känt hennes närvaro då Lisa varit fånge i en Pandoriska spricka och att Dark Core har med detta och göra.
 
All text kommer ifrån:  http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Anne
 
Image result for anne sso
 
Anne i Star Shine Legacy.
Bilden kommmer ifrån:  http://aliciastarstable.blogg.se/2013/may/lisa-annes-klader.html

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0