Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - OERHÖRT OINTAGLIGA OSTRON OSAR OTROLIGT

OERHÖRT OINTAGLIGA OSTRON OSAR OTROLIGT

Hej hej allihopa! Välkomna till denna veckans Ostronosande Onsdagsuppdatering! Denna veckan är lite extra speciell, för att vi har nått en rätt häftig milstolpe: det är nämligen Star Stables 250e Onsdagsuppdatering!

Håll ögonen öppna på alla våra sociala medie-kanaler för att kamma hem värdekoder på 5 x 50SC, vilket alltså innebär totalt 250 GRATIS Star Coins för vår 250e uppdatering! Yay!

Fiske med Jonas
Kräftburar och ostronjakt är på menyn under denna veckan, då Jonas nere vid Sydhoven börjat inse att hans familj inte har fått nöjet att avnjuta havets läckerheter sedan deras båt sjönk.
 
 
 
Jonas planerar att kröna dig till Sydhovens Ostronmästare!

Det var ett tag sedan han hade möjligheten att fiska, vilket kanske kan vara förklaringen till varför han har så svårt att hitta rätt på all sin fiskeutrustning. Rid ut till Sydhoven och ge den stackaren en hjälpande hand! Hans fru Sigrid har frågat honom efter ostron under flera veckor nu, och han håller på att bli het tokig!

För att kunna ta del av denna sensationella Sydhovshistoria, så måste du ha gjort klart uppdraget där du hjälper James att få tillbaka sin båt igen, efter att du lånat den för din resa till Sydhoven.

Nya Kläder!
Denna veckans uppdatering innebär även en del nya kläder som du kan finna i Jorvik Citys Galleria! Om du är klar med Jonas och hans fiskeäventyr, så varför inte ta en tur till Gallerian och kolla in den senaste modetrenden?

Fortsatt Öppet Husskoj med Johanna!
Detta är den sista veckan för dig att ta del av allt Öppet Husskoj med Johanna vid Jorvikstallet!

Hästmarknaden
Under denna veckan så är Hästmarknaden under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby.

Ha en fantastisk vecka alla ni, och vi hoppas att ni kommer ha kul med era gratis Star Coins!
Massa kramar från Star Stable-gänget
 
Pst, koderna är
 
SSOONE
SSOTWO
SSOTHREE
SSOFOUR
SSOFIVE



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0