Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - Försvunna Alberta hittar hem, eller ja, med lite hjälp...

Försvunna Alberta hittar hem, eller ja, med lite hjälp...

Okej, så dagens uppdatering handlade om Hayden och hans försvunna husdjur Alberta, en liten...ovanlig spindel. En väldigt stir spindel med mycket temperament och hittar alltid på bus, när hon inte letar grodor med professor Hayden såklart. Iallafall idag var de kaos i Haydens läger och butter som Hayden är (men kanske inte är så villig att erkänna) så behövde han abslout ingen hjälp,livet ska ju tydligen vara så förfärligt som möjligt. Men när de ser ut såhär...
 
 
...i lägret så antar man väl att de har hänt något? Iallafall, jag gav mig själv uppdraget, eller ja Nadine gav sig själv uppdraget att plocka upp glassplitter runt om på lägerplatsen. Detta uppskatades dock inte utav Hayden som mest tyckte att eftersom att livet ska vara så förfärligt som möjligt, skulle glassplittret lika gärna kunna ligga kvar på precis samma ställe. Men efter lite övertalning fick Nadine (man får ju inte ta åt sig äran!) Hayden att säga vad som hade hänt. Hayden höll nänmligen på att studera Spegelkackerlackor (tror jag de hette?), men Alberta kom och råkade ha ner alla burkar så alla Spegelkackerlackor sprang iväg ut i träsket. Vi fick iallafall i uppdrag att ta oss till Månskärebyn för att kolla om Alberta var vid Haydens hus i Månskärebyn. När Nadine väl kom ditt hittade hon ingen Alberta, men Pamela stod vid sitt hs och ropade. De vissade sig att Alberta hade retat upp hennes bin och Nadine fick gå ut med sockervatten för att lugna de...eller iallafall försöka lugna de. De gick nämnligen inget vidare och bina blev bara ännu argare.
 
 
Efter att ha fått se de här kaoset vart Pamela riktigt upprörd. Och Nadine kom på att det nog är dags att rida och kolla med Hayden om han vet hur man ska lugna ner bina. Med lite övertalning fick Nadine, med hjälp av Hayden, blanda ihop nån röra (kommer inte ihåg vad de heter) som skulle hjälpa för att lugna ner bina. Mer än så fik vi inte veta, så vi blandade ner röran i sockervattnet och begav oss till Månskärebyn. Väl där var de ännu mer panik, men när Nadine och Pamela slagit sina smarta pixel hjärnor ihop kom de på att man kunde lägga blandningen i en sprayflaska och sedan spraya på bina. Detta funkade jättebra och Mandy (?) behövde inte längre stå såhär...
 
 
När väl ordningen var återställd varade den i ca 2 minuter. För efter en stund ropade Kellie, en "ny" karaktär på hjälpa, enligt Pamela var de säkert ingen fara, Kellie tycker nänmligen allt är farliga och läskigt. Nadine fick iallafall i uppdrag att rida ner till Kellie och kolla vad som stod på. Kellie berättade att hon hade försökt klappa Alberta men Alberta hade visat sina stora huggtänder och försökt bita henne. Efter att ha lugnat ner Kellie lite fick vi veta att Alberta hade flytt in bakom huset, där fiskaren (snälla inte mer fiske!) brukar stå. Nadine red in bakom huset och hittade den något ovanliga spindeln.
 
 
Efter att nästan blivit bitten av Alberta fick Nadine idéen att gå å hämta blandningen som hon lugnade ner bina med för att försöka lugna ner Alberta. Hon lyckades och lyfte upp Alberta på ryggen på häst stackarn, och rida tillbaka till professor Hayden (påminner inte Hayden lite om Severus Snape från Harry Potter? Snape var ju lärare i trollsdryckskonst, fram till Harrys sjätte år då han blev lärare i försvar mot svartkonster...). Iallafall, väl framme hos Hayden fick vi hämta Albertas filt för att lugna henne, detta funkade dock inte jättebra. Men Hayden kom fram till att de var bäst att ta med Alberta ut för att leta grodor. Nadine, som tror att de är något fel på Alberta, bestämmer sig för att återvända nästa dag, för att kolla hur Hayden och Alberta mår.
 
Fortsättning följer...imorgon...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0