Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - june 2016

Anne

Här kommer lite information om ödesryttaren, Anne, som har solens symbol.
 
Anne är en av Ödesryttarna och har solens symbol. Hon är huvudpersonen i Starshine: Episod 3 tillsammans med sin häst Concorde. Hon kommer från en mycket rik familj och har gåvan att kunna öppna portar till dimensionen Pandoria.
 
Star Shine Legacy: Episod 1:
Lisa träffar Anne under sin första dag i skolan då hon letar efter vaktmästaren. Anne erbjuder sin hjälp om Lisa vill ge hennes mobilnummer till en pojke som heter Josh. Lisa gör som hon blir ombedd och Anne berättar var vaktmästaren befinner sig. Lisa kommer dock snart tillbaka och letar efter skolböcker, varvid Anne skickar henne till Linda. Anne möter Lisa igen samma eftermiddag, då hon står vid Jorvikstallets paddock med Concorde. Hon tittar på då Lisa rider Starshine för första gången och hjälper henne att leta ledtrådar då Starshine blir stulen. Dagen efter är hon på tävlingsplatsen för att heja på Lisa och Starshine.
 
Star Shine Legacy: Episod 2:
I skolan söker Linda upp Anne för att intervjua henne till skoltidningen. Anne berättar då att hon kommer från en av Jorviks mest välbärgade familjer genom tiderna, och kan inte låta bli att fråga efter att få en stor bild på sig själv tillsammans med intervjun.
 
Star Shine Legacy: Episod 3:

I Episode 3 är Anne huvudperson.

Anne vill bli Glamour no 5 nya ansikte utåt, och vill därför bli fotograferad av deras fotograf Derek medan han är i skolan och letar efter en ny modell till företagets nya kollektion. Dock vill Jessica samma sak och gör fula grimaser i bakgrunden av Annes bilder. Anne ber då Alex och Lisa om hjälp för att få bort henne. Anne får sina bilder tagna, men Derek vill gärna fota henne i en annan miljö. Anne berättar då att hon rider och förslår att Derek ska fota henne medan hon rider. Derek går med på det och de beger sig till Jorviks ridskola. Väl i stallet rider Anne ett program i klassik dressyr för Derek. Under fotograferingen är även Jessica där, vilket Anne inte gillar. Under själva ritten känner Anne en större samhörigt med Concorde är vanligt. Efter ritten börjar Concorde prata med Anne för första gången. Under påtryckningar från Derek låter Anne sedan Jessica gå fram och klappa Concorde. Efter Jessicas klapp faller dock Concorde ihop och blir sjuk. Vetrinären Clarice vet inte vad hon ska göra och Lisa försöker hela honom, men misslyckas. Lisa hävdar att det inte känns som om Corcordes själ är närvarande. Lisa råder henne att bege sig till den heliga skogsgläntan.

Anne ger sig iväg mot gläntan när Alex plötsligt ringer. Alex berättar att Derek har blivit överfallen av Mr Sands män. De har slagit sönder hans kamera och stulit hans bilder. Alex MMS:ar även över en mystisk bild föreställande Anne med en gloria och Concorde med vingar. Anne upptäcker att vägen till gläntan har rasat och hon blir tvungen att ta en annan väg dit. Hon hittar en smal stig och tar sig genom den till gläntan. Väl framme i gläntan tittar hon närmare på symbolerna och upptäcker Fripp. Fripp berättar att Anne är en utvald ödesryttare och att han själv är ödesryttarnas vän. Han berättar att Concordes själ har blivit förd till Pandoria och att Anne måste ta sig dit för att rädda honom.
 
Anne går över vindarnas stig till Pandoria. Väl i Pandoria stöter hon på Mardrömsvarelserna och gör sitt bästa för att undvika dessa. På sin väg mot Concorde ser Anne fler statyer och inskriptioner som hon läser. De handlar om Garnok och ödesryttarna. Hon tar sig fram till en öppen plats med ett stort "pussel" och en stor staty föreställande Fripp. Efter att ha löst "pusslet" börjar statyn glöda och Fripp talar genom den med Anne. Innan Fripp kan hjälpa henne måste hon dock lösa tre gåtor, allt enligt pandorias lagar. Genom att lösa gåtorna öppnas en bro upp och Anne kan gå vidare. Hon finner Concorde och tillsammans rider de ut ur Pandoria via vindarnas stig. Väl ute ur Pandoria finner de sig i stallet. Tillsammans med Lisa går Anne ut ur stallet och möter upp med sin vänner. Tillsammans med Derek diskuterar de förlusten av de konstiga bilderna föreställande Anne. De kommer fram till att de behöver kolla noggrannare på bilderna. För att de ska kunna göra det behöver dock Derek 6 super sonic-batterier som Mr Sands hejdukar snodde från honom. Anne ger sig tillsammans med Concorde ut i skogen för att hitta 6 av dessa batterier. Efter det att hon har lämnat över batterierna till Derek, berättar han att hans kamera är speciell och kan ta bilder av sådant som inte syns. Han berättar också att Anne och Concorde svävar i fara, då man kan använda bilderna för att styra dem på ett otrevligt sätt.Anne bestämmer sig för att ta tillbaka bilderna och rider till Dark Cores övergivna plattform.

Väl vid plattformen hör Anne hur Mr Sands och Jessica diskuterar hur de ska använda bilderna. Dock har deras underhuggare tappat bilderna på plattformen och Annes bestämmer sig för att hitta dessa före Mr Sands och Jessica. Hon lyckas lura bort vakten och tar sig in på anläggningen. Väl inne hittar hon bilderna och rider sedan djupare in på anläggningen. Långt där inne ser Anne en portal som leder till Garnoks skepp och hör hur Mr Sands och Jessica diskuterar frisläppningen av Garnok. Anne rider fram till dem och Concorde sparkar in dem i portalen.

Nästa dag rider Anne i en dressyrtävling och vinner. Hon bjuder även ut Derek på en dejt.

 

Star Shine Legacy: Episod 4:
 
Anne och Concorde rider in i pandoria och förstör sitt sigill så inte Garnok släpps lös.
 
Star Stable Höstryttaren:
Information saknas.
 
Star Stable Vinterryttaren:
Information saknas.
 
Star Stable Vårryattren:
Anne, som vid det här laget är känd som en mycket duktig dressyrryttare, finns vid Sunnyvale-arenan och delar ut medaljer spelaren klarar hennes dressyrövningar. Hon är även den som tar med sig spelaren till Rodilla Ridskola.
 
Star Stable Sommarryttaren:
Anne finns vid Snake Bites paddock och håller där i hoppträningen.
 
Star Stable Online:
I SSO ärAnne försvunnen sedan två år tillbaka, då hon och Concorde mystiskt försvann under en dressyrtävling i Frankrike och ingen har sett någon av dem sedan dess. Annes gamla dressyrhatt används varje år som ett minne av henne då den sätts på den årliga snögubben på Silvergladetorget. Spelaren får veta  att Lisa har känt hennes närvaro då Lisa varit fånge i en Pandoriska spricka och att Dark Core har med detta och göra.
 
All text kommer ifrån:  http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Anne
 
Image result for anne sso
 
Anne i Star Shine Legacy.
Bilden kommmer ifrån:  http://aliciastarstable.blogg.se/2013/may/lisa-annes-klader.html

Alex

Här kommer lite information om ödesryttaren Alex:
 
Alex Cloudmill är en av Ödesryttarna och har blixtens symbol. Hon är huvudpersonen i Starshine: Episod 4 tillsammans med sin häst Tin-Can. Hon kommer från en fattig familj och är enda flickan i en skara av fem syskon, vilket har gynnat hennes intresse för motorer. Hon är väldigt överbeskyddande då det kommer till hennes lillebror James, som lätt hamnar i trubbel.
 
Spoiler varning!
 
Star Shine Legacy: Episod 1:
 

Lisa träffar Alex för första gången i skolan. Alex hjälper nykomlingen att bryta upp Lindas skåp och samma eftermiddag går hon att hitta i Jorvikstallet, där hon meckar med en fodermaskin. Hon tittar på då Lisa rider Starshine för första gången och är i stallet för att hjälpa Lisa leta efter ledtrådar då Starshine blir stulen. Hon och Anne hjälper Lisa att ta sig ut ur det låsta stallet, och nästa dag är hon på tävlingsplatsen för att heja på Lisa. Det är uppenbart att Alex inte kommer överens med Sabine, då de gärna munhuggs.

Star Shine Legacy: Episod 2:
 
Alex syns endast i början av spelet, där Linda intervjuar henne till skoltidningen.
 
Star Shine Legacy: Episod 3:
 

Alex hjälper tillsammans med Lisa och Anne att få bort Jessica från podiet så Jessica inte kan förstöra Annes bilder.

Senare under samma eftermiddag som Annes fotografering är Alex på väg till stallet. Hon beklagar sig över att det är dimmigt och kallt samt att hon antagligen har missat Annes fotografering. Hon upptäcker att det ligger en massa timmerstockar över vägen och det ger henne en dålig känsla. Bakom några träd ser hon hur några män gömmer sig. Hon bestämmer sig för att stanna och se vad de håller på med. Strax därefter kommer Derek och männen kastar sig över honom. Hon ser hur Dereks bilder flyger iväg med vinden. Alex ringer till Anne och berättar om vad som hänt. Hon MMS:ar även över en mystisk bild föreställde Anne med en gloria och Concorde med vingar.

Senare är Alex med när alla tjejerna diskuterar Dereks bilder. Hon är även närvarande under Annes dressyrtävling.

Star Shine Legacy: Episod 4:

 

I Episod 4 är Alex huvudpersonen.

Alex är i onåd med Mrs Graham då hon råkade få rektorns bil att explodera. Alex måste ta sig till sin lillebror, James, då Bucks gäng är ute efter honom. Mrs Graham hinner dock ifatt Alex innan det blir möjligt. Hon ger Alex kvarsittning i biblioteket med uppgiften att forska om Jorviks mineraltillgångar. På väg till biblioteket stöter Alex på James, som berättar att han försöker gömma sig för Buck som tänker dänga till honom med sin hockeyklubba. Väll i biblioteket sätter sig Alex ner och jobbar med Jorviks mineraltillgångar. Efter en stund ringer James och berättar att Buck är där. Alex bestämmer sig för att komma och hjälpa honom. Hon ber genom sms Linda som också är i biblioteket att uppehålla Mrs Graham. Alex hittar James och Buck och får honom att lägga av. Då kommer Katja. hon förolämpar och utmanar Alex till Scarecrow Hill-loppet. De kommer överens att rida loppet efter skolan. Efter att ha hindrat Buck återvänder Alex till biblan för att slutföra sin uppgift.

Sent samma eftermiddag tar sig Alex till stallet för att göra i ordnig Tin-Can för loppet. Hon upptäcker snabbt att all redan är där och att Herman har gjort Tin-Can redo. Precis innan loppet börjar Tin-Can plötsligt prata med Alex. han varnar henne att det är något som känns fel med loppet och Katja. Alex säger dock till honom att ta det lugnt, det här klara de. I loppet får Alex en bra start och ligger före Katja. På vägen ned från trädet frågar hon sig dock vart Katja har tagit vägen, hon har inte sett henne under loppet. På tillbaka vägen har ett stort träd fallit ned över vägen och Alex blir tvungen att ta en annan väg tillbaka. Väll tillbaka ser Alex att Katja redan är där och har ett gyllene äpple. Alex kan inte förstå hur det har gott till, hon såg ju inte skymten av Katja vid trädet? Katja föreslår att de ska sluta bråka och ger James en puss.

Nästa dag är Alex i stallet och helt säker på att Katja fuskade i loppet. Då ringer Alex mamma. Hon berättar att James är borta och att de ser ut som om han har rymt. hon ber Alex hålla ögna öppna efter honom. Alex bestämmer sig för att rida ut på Tin-Can och leta, men först måste hon prata med de andra tjejerna. Linda visar då Alex en syn som hon haft om det. I synen har Katja kidnappat James och släpper honom bara i utbytte mot Tin-Can på djävulsklyftan. Flickorna bestämmer sig för att prata med Herman. Herman råder Alex att ta sig till den heliga skogsgläntan och prata med Fripp. Alex rider ditt på direkten. Där träffar hon Fripp. Han berättar för henne om ödesryttarna, Garnok och hans generaler. Han berättar även för Alex att hon är den fjärde ödesryttaren och "är" blixten, att hon är ödesryttarnas krigare. Han lär henne använda sin själakraft.

 

Alex rider till skolan för att prata med Linda. Linda berättar att några Dark Core gubbar anföll henne och snodde hennes böcker, anteckningar och bilder. Alex rider iväg till den gamla kvarnen för att återta Lindas grejer. Hon använder själakraften på dem och återfår böckerna. När Linda har fått tillbaka böckerna visar hon Alex några bilder på ödesryttarna och Garnok. Hon berättar även några legender från bronsåldern som behandlar Garnok. Lisa ringer och säger att hennes pappa har blivit tvungen att åka iväg till en av Dark Cores anläggningar mitt ute i ingestans för att jobba med ”Garnok-projektet”. Alex beslutar sig för att besöka anläggningen på väg mot djäluvlsklyftan.

Vid anläggningen oskadliggör Alex några vakter med själakraften och tar ett passerkort. Hon berger sig sedan ned till Garnok-projektet och stöter där på en mycket försvagade Mr Sands och överhör hans konversation med några anställda. Han beklagar sig över hur försvagad han är sen Anne skickade tillbaka honom till skeppet. Han pratar även om planen om att ta över en av öderyttarnas hästar, de behöver en häst för att släppa lös Garnok. Han diskuterar även en bok vid sin sida, innehållande pandorias uråldriga koder. Alex bestämmer sig för att ta boken och använder sin själakraft för att få den. Efter att snabbt ha avlägsnat sig från anläggningen tar sig Alex tid att läsa delar av boken. Boken beskriver pandorias uråldriga koder och ger henne värdefull information inför kampen med Katja.

Alex skyndar sig iväg till djälvulsklyftan där hon möter Katja, Buck och James. Hon utmanar Katja enligt pandorias koder och begär att hon ska släppa James om hon vinner. Katja utser Buck till sin kämpe. Alex besegrar Buck och Katja släpper James. Dock är fortfarande James hypotiserad, när Alex konfronterar Katja om detta säger Katja att hon bara behövde släppa James, hans själ tillhör fortfarande henne. Alex utmanar Katja till ett nytt lopp, försten till Jorvikstallet, men den här gången från ingen fuska. Om Alex vinner släpper Katja James själ, men om Alex förlorar får Katja Tin-Can. Alex vinner loppet och tack vare pandorias lagar blir Katja förvisad från Jorvik. Alex rider tillbaka och hämtar James som nu är helt fri.

Väl tillbaka i stallet tillsammans med de andra tjejerna plågas James konstiga bilder i huvudet. Med Lindas hjälp från tjejerna se bilderna. I dem säger Mr Sands att han genom ödesryttarnas sigill kommer släppa lös Garnok. Tjejerna bestämmer sig då för att gå till pandoria och förstöra sigillen.

 

Star Stable Höstryttaren:

Alex håller i en terrängbana mellan Djävulsklyftan och byn Hillcrest.

Star Stable Vinterryttaren:

Alex håller i en terrängbana strax sydöst om Meander-stallet.

Star Stable Vårryttaren:

Alex håller i en ridbana på Bayridge-stranden, där hon också är väldigt noggrann med att plocka skräp.

Star Stable Sommarryttaren:

Alex ansvarar för terrängbanan Hillbilly-loppet.

Star Stable Online:

Spelaren möter först Alex vid Silverglades Hästsportcenter då spelaren letar efter Sabine. Alex som letar efter den försvunna Linda, hjälper spelaren i sökandet på Sabine och den försvunna Justin. Senare presenterar Alex spelaren för Aideeens beskyddare och ackompanjerar spelaren genom flera av gruppens uppdrag.

När James börjar få mardrömmar om Katja är Alex med och hjälper spelaren och sin bror att tyda drömmarna. Alex håller sedan låg profil innan Pandoriska sprickor dyker upp i SIlvergladebyn, då hon använder sin Själakraft för att hålla skuggvarelserna borta från byns befolkning. Hon ber sedermera spelaren om fortsatt hjälp med att stoppa de Pandoriska sprickornas uppkomst i Jorvik.

 

All text är tagen från: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Alex

 

 
Alex i Star Stable Online

Lisa

Vad vet vi om ödesryttaren Lisa egentligen? Här kommer lite information om Lisa:
 
Lisa Peterson är en av Ödesryttarna och har stjärnans symbol. Hon är huvudpersonen i Starshine: Episod 1 tillsammans med hästen Starshine.
 
Varning för spoil!
 
Star Shine Legacy: Eoisod 1:
 
I spelets första nivå är Lisa, tillsammans med sin pappa, nyinflyttad i Jorvik och ska klara sin första dag i skolan. Men för att få sitt schema och sitt skåp måste hon få tag på skolans vaktmästare. Genom lite hjälp från tre andra flickor, Anne, Alex och Linda, lyckas Lisa lösa uppgiften, men i slutändan står hon med Lindas nycklar i handen och för att lämna tillbaka dem åker hon till Jorviks ridskola, där Linda har sin häst Meteor. Lisa har inte ridit på många år efter en ridolycka, men känner ett slags band till den sjuka hästen Starshine. Ägaren Herman låter henne rida hästen, och det visar sig att Lisas blotta närvaro botar Starshine från sin mystiska sjukdom. Men Mr Sands, en speciell man som på något sätt alltid finns i krokarna, verkar ha en negativ inverkan på hästen och Starshine faller åter i sin djupa sjukdom. Linda ringer Lisa från skolans bibliotek, där hon hittat information om Mr Sands, och Lisa skyndar dit. Det visar sig att Mr Sands verkar vara över hundra år gammal och har någon slags koppling till företaget Dark Core. Efter en stund får Lisa ett nytt telefonsamtal - Starshine är stulen!
 
Star Shine Legacy: Episod 2:
 

Lisas första framträdande äger rum precis innan Linda ska hoppträna MeteorLinda frågar om Lisa vill följa med henne till Pine Hills Herrgård för att ta reda på mer information. Lisa tackar ja, men när Linda och Meteor kommer dit får hon ett sms om att Lisa är fast i växthuset inne i byggnaden.

Linda tar sig in och flickorna ska precis rida därifrån när de hör att en bil kommer. Det visar sig att det är Mr Sands och hans kumpaner som stannat strax utanför huset i herrgården. Linda och Lisa får höra att de planerar att skada Herman som är ensam i Jorvikstallet.

Flickorna är tvungna att skynda sig hem med hästarna innan bilen anländer till Jorvikstallet.

Linda och Lisa hinner precis fram och de samlas senare inne i Jorvikstallet med Herman för att prata och undgå Mr Sands män.

Lisa var också närvarande under Lindas hopptävling med Meteor

 

Star Shine Legacy: Episod 3:

 

Lisa tipsar Anne att fråga Linda om hjälp för att ta sig in i biblioteket. Sen hjälper hon tillsammans med Alex Anne att få bort Jessica från podiet så att Jessica inte kan förstöra Annes bilder. Lisa är även med och ser på då Anne visar upp sig i stallet för Derek och försöker sedan hela Concorde då han blivit sjuk. Hon misslyckas dock och hävdar att det inte känns som om Concordes själ är riktigt närvaradne. Hon råder Anne att ta sig till den heliga skogsgläntan.

När Anne sedan återvänder från Pandoria till stallet är Lisa där. Hon häger med Anne ut till de andra tjejerna och diskuterar Dereks bilder med dem. Hon är även närvarande under Annes dressyrtävling. 

 

Star Shine Legacy: Episod 4:

Saknar information.

 

Star Stable Höstryttaren:

 

Lisa håller i ett distanslopp vid den gamla väderkvarnen. En häst av rasen Engelskt fullblod står bredvid henne.

 

Star Stable Vinterryttaren:

 

Lisa håller i ett terränglopp nära Cape Point-stallet.

 

Star Stable Vårryttaren:

 

Lisa är dressyrtränare vid Shoreline-paddocken.

 

Star Stable Sommarryttaren:

 

Lisa håller i ett terränglopp genom Castle Swamp.

 

Star Stable Online:

 

Lisa har efter sina framgångar i Star Academy-skolan varit ute på en flera år lång rockturné och har under den tiden varit i stortsätt onåbar. Turnén är nu dock slut och Alex har utan resultat sök henne. Herman hävdar dock bestämt att Lisa har varit i Jorvikstallet och hämtat ut Starshine. Efter det har ingen sett henne. Justin berättar att hon finns i Grådaggsbergen. Spelaren hittar sedan Lisa i en pandorisk spricka på Grådaggsbergen. Lisa sitter dock fast där men med hjälp av Starshine, spelaren och Linda kommer Lisa ut ur sprickan. 

 

All "informationstext" kommer ifrån: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Lisa

 

 

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0