Small Cute Pink Grey Outline Pointer duskwaters.blogg.se - Blueborn

Blueborn

 
 
 
Blueborn: Blueborn har än sålänge inte fått något smeknamn/tilltalsnamn då jag inte har hittat ett bra smeknamn som jag tycker passar.
Blueborn är en pigg häst som mest används som sällskpshäst till de andra hästarna, Blueborn är inte särskilt snabb men när han väl tävlar tycker han de är jättekul. Blueborn är av rasen Jorvikisk Urhäst, denna rasen fanns bara i spelet i en vecka och vi vet int om den kommer att komma tillbaka, men de är många som tror att den kommer tillbaka. Och en av de som tror det är jag. De speciella med Urhästen är att den kan ändra färg! När den  är ute i Jorviks vackra natur ändras den till sin unika färg, just nu finns de tre färger. Blueborn blir som man kanske hör på namnet (och ser på bilden) just blå. 
 
Övrig fakta:
 
Namn: Blueborn
Tilltalsnamn: Inget än sålänge
Kön: Hingst
Ägare: Nadine Duskwater
Ras: Jorvikisk Urhäst
Historia: När Blueborn var ett föl förstod hans uppföddare att det var något speciellt med Blueborn. Han förstod att Blueborn inte var någon vanlig häst. När Blueborn blev tre år märkte hans uppföddare att när han var i en viss del av hagen ändrade han färg. Uppföddaren blev rädd och såg till att sälja Blueborn så fort som möjligt. Nadine (som tyckte Blueborn var väldigt fin) köpte senare Blueborn för endast 399 Star Coins.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

duskwaters.blogg.se

Nadine Duskwater En blogg om Star Stable Online

RSS 2.0